Полюбляєте стейки та барбекю, але не завжди виходить зробити їх соковитими та ніжними, як у ресторані? Справа у температурі!
Кожен вид м'яса вимагає певної температури для смаження, і лише дотримуючись її, ви зможете отримати не просто м'ясо – а кулінарний шедевр вдома.
Все ще думаєте, що термометр для м'яса - аксесуар виключно для професійних кухарів? Це не так! Ви самі зможете приготувати м'ясо, не гірше, а то й краще за відомих шеф-кухарів світу. Варто просто зрозуміти та прийняти своєрідність цього продукту, та придбати термометр для м'яса.
Термометр для м'яса - який взяти?
Є два види термометрів: механічні та електронні.
На сьогоднішній день, електронні термометри не поступаються точно механічним, а вибір залежить тільки від вас і особистих уподобань. Найчастіше наші покупці вибирають електронні, оскільки вони зручніші у використанні та широкий асортимент для вибору.
При виборі термометра радимо звертати увагу на довжину щупа. Залежно від ваших потреб, можна підібрати моделі від 8 до 30 см завдовжки. Слід пам'ятати - температура м'яса вимірюється у середині, тому шматок за розміром повинен відповідати половині довжини щупа.
Найкращим матеріалом для щупа є нержавіюча сталь. Вона довговічна, легко миється та стійка до перепаду температур.
Корпус термометра може бути виконаний з різних матеріалів. Але пам'ятайте, прилад із пластиковим корпусом не можна використовувати в духовці! А ось для смаження на сковорідці він підійде.
Оптимальна температура смаження для кожного виду:
- Яловичина - 65-75 ° С;
- Свинина - 85-90 ° С;
- Бараніна - 85 ° С;
- Птах – 95°С.
Так само не радимо захоплюватися і часто проколювати м'ясо! Це призводить до витікання великої кількості соку та робить м'ясо сухим.
Щоб підібрати термометр для м'яса Ви можете звертатися до наших менеджерів по телефону або в чат сайту! На нашому сайті є великий асортимент термометрів для м'яса. В основному від бренду TFA. Девайси цієї німецької компанії давно зарекомендували себе на ринку Європи як надійні та точні прилади, яким можна довіряти.